Despre Noi

Tara Confection este o companie privată înfiinţată pentru a satisface nevoile din economia actuală a echipamentului individual de protecție sectoare industriale, avand o gama vasta de domenii de activitat in industrie, sanatate, alimentatie publica si nu in ultimul rand HORECA.

Societatea dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura, in conditii de functionare a unui Sistem de Management al Calitatii, proiectat conform standardului SR EN ISO 9001:2001, desfasurarea conform cerintelor a activitatii de baza – prestarea de servicii in domeniul confectionarii de echipamente individuale de protectie.
De asemenea venim in intampinarea cresterii calitatii produselor prin cresterea calitatii materialelor ; in acest sens ne-am creat propria baza de furnizori ce ne asigura posibilitatea tratarii materialelor antistatic, ignifug,rezistenta la produsi chimici,etc.
Dispunem de o baza tehnica alcatuita din masini de inalta fiabilitate: Brother, Rimoldi,Global, Primola,etc.
Din gama Hotel Restaurant Catering va punem la dispozitie atat lenjerii de pat, fete de masa,cat si echipamente de lucru pentru personalul din receptie, restaurant,intretinere.
Comenzile dumneavoastra pot fi personalizate de comun acord!


Contactati-ne !

*