Latest Blogs

Rss

De ce Echipamente de Protectie ? - Tara Confection

Created By : 02-Sep-2015 Write By: memet Published In: Noutati Hits: 623 Comment: 0
De ce Echipamente de Protectie ? - Tara Confection

 

    Echipamentul individual de protectie reprezinta orice dispozitiv sau mijloc destinat purtarii de catre fiecare participant la procesul de munca pentru a-l proteja împotriva unuia sau mai multor factori de risc de accidentare sau îmbolnavire profesionala.
    El se acorda obligatoriu si gratuit tuturor salariatilor, precum si altor categorii participante la procesul muncii, în conformitate cu Normativul cadru de acordare si utilizare a echipamentului individual de protectie, elaborat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si aprobat prin Ordinul nr. 225/1995. Pe baza acestuia, angajatorul este obligat sa întocmeasca lista interna de dotare cu EIP adecvat executarii sarcinilor de munca în conditii de securitate.

 

Despre Noi

Created By : 12-Aug-2015 Write By: memet Published In: Hits: 606 Comment: 0
Despre Noi

S.C. TARA CONFECTION S.R.L. este o firma tanara, cu capital privat, infiintata pentru a veni in intampinarea solicitarilor economiei actuale de echipamente individuale de protectie dint-o gama vasta de domenii de activitate: industrie, sanatate, alimentatie publica si nu in ultimul rand HORECA.

Portofoliu

Created By : 20-Jul-2015 Write By: memet Published In: Portofoliu Hits: 1372 Comment: 0
Portofoliu

In existenta Tara Confection, am deservit si colaboram cu o serie de companii nationale si internationale, parte din ele regasindu-se si in urmatoarea enumerare:

Certificare ISO 9001

Created By : 07-Apr-2015 Write By: memet Published In: Realizari Hits: 464 Comment: 0
Certificare ISO 9001

Certificare ISO 9001

*